Mobicon Hasselt

Mobicon, dé nieuwe en groene mobiliteitsvisie in Hasselt. Combineer dus slim en leg vanuit Park H of parking Blauwe Boulevard de laatste kilometer(s) af naar jouw eindbestemming met één van de verschillende duurzame vervoersmodi.

We zetten volop in op het MaaS-principe (Mobility as a Service) en bieden jou zo de volledige autonomie en flexibiliteit om je te verplaatsen in de aangegeven zones binnen de stad Hasselt. Op tijd in de les? Zonder stress naar je werk? Parkeer op één van de parkings aan de stadsrand (Blauwe Boulevard of Park H) en verplaats je snel en eenvoudig naar de aangewezen locaties in de binnenstad van Hasselt.

If you are tired of regular games then Spin Casino will pleasantly surprise you.
Wat drijft ons

Wat drijft ons?

Als we onze samenleving draaiend willen houden, moeten we er ook voor zorgen dat we vlot geraken op de plaatsen waar we moeten zijn: waar we wonen, werken, studeren en ontspannen. De bereikbaarheid is essentieel en die wordt bepaald door drie factoren: nabijheid, snelheid en beschikbaarheid van vervoersmiddelen. En dat is nu juist waar we bij Mobicon volop op inzetten. Want het zoekverkeer naar het plekje voor de deur leidt vaak tot onnodige kilometers en verkeersdrukte.

Denk maar aan Hasselt kermis, de start van het academiejaar, Winterland etc. Door in te zetten op de beschikbaarheid van verschillende vervoersmodi pakken we dit probleem aan en creëren we voor jou de ideale mobiliteitsoplossing.

We doen het voor jou!

Mobicon biedt voor jou dé oplossing om je 100% garantie te bieden op parking aan een goedkoop tarief. Verplaats je van de stadsrand naar de binnenstad op een veilig en vlotte manier door gebruik te maken van een breed aanbod aan vervoersmodi. Zo zet je samen met ons concrete stappen naar een duurzamere mobiliteitsoplossing.

Hop naar de les

Begint jouw lesdag om 8u00, 12u00 of om 15u00? Parkeermogelijkheid rond de campus blijft een probleem waarmee je dagdagelijks te maken krijgt. Kom op tijd en zonder stress in de les door gebruik te maken van flexmobiliteit.

Hop naar het werk

Maak vanuit de aangegeven parkings aan de stadrand gebruik van verschillende duurzame vervoersmodi om zo de laatste kilometer(s) af te leggen.

Onze partners

Mobicon werd op de Limburgse landkaart gezet door een samenwerking tussen verschillende partners die samen ervoor zorgen dat de impact van het nijpende parkingprobleem in Hasselt op een duurzame manier wordt opgelost.

Deze partners zetten samen in op: 

  • Garantie van parkeermogelijkheden aan de stadsrand

  • Goedkoop parkeren
  • Duurzame vervoersmodi om je van punt A naar B te verplaatsen
  • Minder drukte in de binnenstad met als gevolg een vlotte circulatie op de toegangswegen

Meer informatie?

Mobicon, dé nieuwe en groene mobiliteitsvisie in Hasselt. Combineer gemakkelijker dan ooit het openbaar vervoer, e-bikes en de wagen met elkaar en verplaats je vlot naar de les of het werk.


Copyright © mobiconlimburg.be | Privacy & Cookie Policy

Website by It's me